Skapar rätt förutsättningar för dig

Hemsida i Örnsköldsvik. Köpa webbsida övik

Går du i tankarna på att skapa en hemsida för din business eller uppdatera en befintlig? Hör av dig så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig och ditt företag! Med en snygg hemsida kan du nå ut till fler och oavsett om ditt syfte är att sprida ditt nummer, ta emot beställningar, visa en meny eller uppdatera om nyheter så erbjuder jag de senaste och bästa lösningarna till ett fast pris.

One-page hemsida

För dig som söker ett enkelt sätt att nå ut till fler. En ensidig hemsida med information, kontaktuppgifter, text och bilder.
kr 5990 *
Egen domän (.se, .com etc)
Webbhotell
Snygg hemsida
1 sida
Mejladresser
* efter första året återkommer en kostnad på 2399kr för webbhotell och domän

Medium

En lite mer avancerad hemsida med flera undersidor, kontaktfomulär och möjlighet att publicera nyheter och inlägg.
kr 7990 *
Egen domän (.se, .com etc)
Webbhotell
Snygg hemsida
2-5 sidor
Mejladresser
Facebook & Instagram flöde
Kontaktformulär
* efter första året återkommer en kostnad på 2399kr för webbhotell och domän
Mest prisvärd

Avancerad

En maxad hemsida där allt ingår för att ta din business till nästa steg. Max 10 sidor med inläggsuppdatering, formulär, SEO optimering mm.
kr 11 990 *
Egen domän (.se, .com etc)
Webbhotell
Snygg hemsida
5-10 sidor
Mejladresser
+ Allt du kan tänka dig
* efter första året återkommer en kostnad på 2399kr för webbhotell och domän

Jag tillverkar hemsidor i WordPress som är ett av de mest populära systemen som ca 40% av alla världens hemsidor är uppbyggda av. Din hemsida kommer ligga på Loopia som är Sveriges största webbhotell. Alla hemsidor behöver en server att ligga på och att ligga hos Loopia är väldigt smidigt men det innebär också en för domän samt webbhotell. Denna kostnad återkommer årligen men ingår första året i paketet. Denna kostaden faktureras efter överenskommelse.

Tillägg

Till samtliga paket finns möjligheter att köpa till det lilla extra för dig som behöver lite extra hjälp. 

– Fotografering. Önskas produktbilder, miljöbilder eller portätt till er nya hemsida? Hör av dig så kommer vi överrens om något. Kika in min portfolio här.

– Logga. Saknar företaget en logga? Inga problem, jag hjälper dig. En digital logga är en självklarhet för ett företag idag. En logga återkommer ständigt på hemsidan och går att använda på produkter eller sociala media också. 

– Extra hjälp mer underhåll? Har du valt en hemsida som innehåller möjligheten att publicera nyheter eller notiser och det känns lite för krångligt? Eller har du en sida jag har gjort och behöver hjälp att förändra den? Hör av dig så kan vi komma överens om ett upplägg varesig det handlar om varje månad eller varje år.

– Extra utbildning. I varje paket ingår ett utbildningningsdokument där du lär dig läsa av din statistik, göra uppdateringar mm. Denna utbildning går att få mer avancerad och specifik för din sida och då via Teams/fysiskt eller i ett dokument. 

3 steg till din drömhemsida

Vi möts, antingen fysisk eller över internet, där ni berättar vad ni söker och vi kommer tillsammans fram till vilket paket som blir det bästa utifrån era önskemål. Söker ni mer hjälp med uppdatering av hemsidan framöver gås även det igenom. 

Vi skriver ett kontrakt och ni förser mig med det material ni önskar finnas med på hemsidan. Det kan vara text, bilder och andra uppgifter. 

Saknas material kan jag hjälpa till med det. 

Jag skapar en hemsida utifrån era önskemål och förfrågningar utefter vad vi kommit överrens om. När hemsidan är klar ges ni en möjlighet att granska och fylla på med mer information. 

När ni känner er nöjd avslutas projektet och ni får en digital PDF med instruktioner på hur ni läser statistik samt gör mindre ändringar framöver. 

Fel som uppstår 1 månad efter avslut står jag för.